Modele de sfarcuri

Pentru ca Rezultatul acestui test sa fie Cat mai precis, asigura-te ca partenerul nu se afla prin preajma. Altfel, STArea de excitare ar putea influenta interpretarea USAMV sfarcurilor. Culoarea ITI tradeaza firea: tonuri deschiseCombinate cu o Pereche de Sani generosi, sfarcurile deschise la culoare Indica o Fire blanda, o personalitate grijulie. Acestor femei le place sa II ajute PE altii si sunt devotate. Sunt FIRI pratique si sunt atrase de cariere Care le sollicita spiritul altruist, precum educatie, Medicina, Asistenta sociala sau, spre surprinderea unora, prostitutie! Sfarcurile palide combinate cu un piept de dimensiuni Medii tradeaza un Spirit Creativ, oarecum introvertit. Aceste femei sunt visatoare carora le place sa leneveasca in lumea Lor. Sunt inteligente si petrec mult timp meditand. Sunt Artisti desavarsiti, ASA ca Domenica precum Muzica sau Arhitectura, Care le sollicita creativitatea, sunt ideale pentru aceste femei. Sfarcurile palide si bustul de dimensiuni MICI Indica un caracter usor timid, Cu dorinta de a fi mai extrovertit.

Aceste femei sunt organiser si eficiente. Un emploi de birou Li se potriveste cel mai bine si Joaca Perfect rolul de « mana dreapta ». Tonuri mediiSfarcurile de culoare nici inchisa, Dar nici prea deschisa, Impreuna cu un buste de dimensiuni mari, tradeaza o femeie increzatoare in fortele PROPRII, care nu se teme sa ISI exprimant opiniile. E o femeie focoasa, Care Pune piciorul in Prag atunci cand lucrurile UAI o intorsatura neplacuta. Singura Lor problema, INSA, este ca nu stiu cand sa se abtina si cand sa TACA. Carierele potrivite pentru acest Tip de femei sunt cele DIN Politica, jurnalism si avocatura. Sfarcurile in tonuri Medii, Impreuna cu Sani de dimensiuni potrivite, tradeaza o femeie Activa, cu un Spirit energic. Este genul de persoana Care se trezeste dimineata si realizeaza tot CEEA CE ISI propune. Este Vesela si i se potrivesc cariere precum CEA de antrenor Personal sau Profesor. Sanii MICI cu sfarcuri in tonuri Medii Indica o femeie cu o Fire competitiva, Care vrea sa IASA in evidenta. Vrea sa fie in Centrul atentiei in Grupul de prieteni, in Familie, in comunitatea in care locuieste.

Nu e neaparat un Lider, Dar vrea sa fie Adorata. I se potrivesc cariere precum CEA de l`acteur, Botosani sau Blogger. Tonuri inchiseSfarcurile inchise la culoare combinate cu o Pereche de Sani generosi tradeaza o femeie Frumoasa, cu un simt al umorului bine dezvoltat.